Drömmar, del 2: Lär dig använda drömmar

I drömmarna är vi en del av andevärlden. Ja, faktiskt så är man det i den bemärkelsen att i drömmarna är vi lika fria som andar i andevärlden. Allt kan hända, inget är omöjligt. Man kan vara en del av de mest märkliga äventyren och uppleva djupaste kärlek. I drömmarna kan man flyga likt en fågel eller simma i djupaste havet tillsammans med drakar. Det enda som hindrar är egentligen de inneboende rädslorna, samma som hindrar oss i livet har en tendens att smyga sig in i drömmarna och göra att man tvekar, rent av kanske tappar tron på sin egen förmåga.

Foto av Wellington Cunha pu00e5 Pexels.com

Hur kan man då göra om man vill komma närmare andevärlden genom sina drömmar? Jo, välkomna andevärlden och de budskap de har till just dig. Se gärna till att få tag på Carina Solöga Högmans böcker ”Djurens språk” och ”Växternas språk”. Dessa böcker är likt uppslagsböcker som du kan använda för att tolka andevärldens budskap till dig.

Innan du går och lägger dig för att sova så säg rakt ut till andevärlden att du gärna önskar ta emot budskap från dem och att du ska försöka lyssna. När du vaknar försök att komma ihåg vad du drömt och titta på vad det var allt handlade om både i stora drag, men också på de små detaljerna. Framför allt de underliga detaljerna för det är oftast där andevärlden lägger budskapen. Kanske såg du en get som hoppade studsmatta eller tog hand om en ledsen växt. Kanske sa någon i drömmen något till dig, något förvandlades, i så fall från vad till vad. Verkligen titta på detaljerna och också dina känslor i drömmen. Vart var du och hur kände du när du drömde denna dröm.

Sen gäller det att klura ut vad allt betyder. Det kan ta ett tag och kräver ofta att man håller på ett tag för att få fram just innebörden i sina egna drömmar. Det gäller också att lära sig vad som är budskap från andevärlden och den egna hjärnans arbete. Med tiden lär man sig att t ex vissa platser symboliserar ens inre på olika sätt. Djur och växter står för direkta budskap, men man ska också titta på vad djuren och växterna gör. Till exempel en häst står för frihet, men har den sadel och träns på sig är den inte fri utan begränsad, tvingad till underkastelse. Alltså något begränsar dig från att vara fri och göra det du innerst inne vill.

Foto av Missi Ku00f6pf pu00e5 Pexels.com

Med tiden kommer du att lära dig vad drömmarna vill säga dig och kan påverka ditt liv med hjälp av dem. Andevärlden kan ge dig vägledning, som hjälper dig att fatta beslut som är bra för dig och leder dig rätt på din unika ödesväg i detta liv. För det är vad andevärlden så gärna vill hjälpa oss med, att vi ska få modet och styrkan att göra det vi är ämnade att göra i detta liv. Att vi ska bli fria och vara dem vi innerst inne är.

Dröm meningsfulla drömmar!

Kram

Rosemarie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: