Drömmar

Drömmar är verkligen spännande för drömmar kan vara så mycket mer än bara drömmar… Ja, det är ju ingen nyhet, men jag tycker drömmar är så otroligt spännande. För mig var drömmarna där jag först kom i kontakt med andevärlden. Det var där de berättade saker för mig, fast jag oftast inte hade en aning om vad det var de ville säga mig. Jag har med åren lärt mig att det finns de där vanliga drömmarna som hjärnan själv kokar ihop för att bearbeta det ena eller det andra. Sen finns de där drömmarna som andevärlden dirigerar och skapar för att ge budskap.

När jag flyttade hemifrån så fick jag så gott som varje natt drömmar om björnar. De jagade mig på alla tänkbara vis och jag har nog mött varje sorts björn som det existerar på denna jord. Jag lyckades aldrig förstå vad dessa björnar skulle betyda, men det höll på i flera år innan dessa drömmar byttes ut mot andra sorters drömmar. Då var det istället hus som var centrala. Hus och platser som hade haft stor betydelse för mig under min uppväxt. Hela tiden återkom dessa platser i mina drömmar. Det var som om jag aldrig lämnat min uppväxt för varje natt återvände jag till de platser där jag hade varit som barn.

I samband med att jag upptäckte min mediala förmåga så bytte drömmarna åter karaktär och började mycket tydligt att förmedla direkta budskap till mig. Vanligtvis om vad som skulle ske den kommande dagen. Med tiden har jag också lärt mig en hel del om drömmar och hur man kan tyda dem. Det är inte helt enkelt för drömmarnas symbolik är starkt sammankopplat med en persons inre känslor, problem och tankar. Att kliva in i en dröm är att möta sig själv ur andevärldens perspektiv. Därför behöver man ofta titta på personens liv för att se vad det är andevärlden syftar på.

Jag har frågat andevärlden mycket om just drömmar och varför de aldrig kan vara rakt på sak, utan att dessa budskap som de ger i drömmarna bäddas in i symboler och metaforer. Svaret de gav mig är att det inte är enkelt att skapa en dröm, det går inte att göra det hur som helst. De måste använda vad som finns till hands i personens huvud utifrån minnen och känslor. Så de gör sitt bäst för att skapa budskap av vad som finns tillgängligt.

Foto av u4e00 u5f90 pu00e5 Pexels.com

Just det där med känslor är dessutom så otroligt häftigt. Har du också ibland haft drömmar som liksom hänger sig kvar på en under hela dagen. Den där känslan som finns kvar och man liksom längtar tillbaka till den där känslan som man hade i drömmen. Det är så otroligt häftigt när det händer.

En sån där känsla som andevärlden en gång gav mig var när jag drömde att jag befann mig i en skog, det var natt och mörkt men jag var hemma i skogen så det var tryggt att vara där. Men så hörde jag oljudet av maskiner, fruktansvärt oljud och det kom närmare och närmare och jag visste att de där maskinerna skulle jämna min skog, mitt hem med marken och jag behövde fly, men jag ville inte. Det var en sådan sorg och förtvivlan i den drömmen.

När jag vaknade så begrundade jag vad den drömmen kunde betyda och insåg att andevärlden ville visa mig hur ett naturväsen upplever det när människor förstör skogen med sina skogsmaskiner. Det var verkligen en hemsk upplevelse.

För så är det också: alla drömmar förespår inte positiva saker. Det finns också många varningar om svåra saker som antigen kommer att ske, eller som andevärlden försöker förhindra genom att varna i drömmen. Att lyssna på drömmar kan faktiskt i speciella fall vara skillnad på liv och död.

Därför kan även den som inte är medial i övrigt få budskap från andevärlden. Det kan vara väldigt viktigt att budskap eller idéer kommer till rätt person i rätt tidpunkt oavsett om den ens tror på andevärlden. Även till små barn kan andevärlden ge budskap, så det är viktigt att man lyssnar inte bara till sina egna drömmar utan även till de som ens barn eller partner har.

Drömmar är fantastiska och själv ser jag varje kväll fram emot de kommande drömmarna för om man bara lär sig förstå dem är ett fantastiskt sätt att utveckla sig själv med hjälp av andevärlden. Om inte annat så har man något att fundera på hela dagen…. vad var det den där drömmen betydde egentligen???

Sov gott och dröm spännande drömmar!

Kram

Rosemarie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: