Föreläsningar och kurser

Mitt namn är Rosemarie Grobosch Thorsell och jag är en völva, helt upplärd av andevärlden. De har under flera års tid lärt mig enormt mycket om hur andevärlden fungerar, meningen med livet och att se världen ur andevärldens perspektiv. Jag hjälper dagligen människor att förstå sin unika mening i denna värld och att kunna se livet ur ett djupare perspektiv än det vardagliga: äta, tjäna pengar, sova-perspektivet

Vill du lära dig mer om andevärlden?

Förstå meningen med livet och ödets betydelse för vår själsliga utveckling?

Förstå olika sorters andeväsen och hur de påverkar oss?

Utveckla din egen mediala förmåga och därmed känna större trygghet i mötet med andevärlden?

Ödet och meningen med livet

Vad är meningen med att leva? Varför händer saker i våra liv som vi kan uppleva som förbestämt och ödesstyrt? Vad vill andevärlden oss när de ger oss budskap och tecken?

Svaret på dessa frågor och mycket mer ger jag under denna föreläsning. Den är ca 2 timmar lång och ges båda på distans via skype eller på plats i Kramfors. Givetvis finns tid och möjlighet att ställa egna frågor och få hjälp med att hitta just din ödesväg och unika mening med livet också.

200 kr per person.

Andar, andevärlden och vi

Upplever du olika former av andar och väsen, men förstår inte riktigt vad det är du möter och hur du ska förhålla dig till dem?

Under denna föreläsning berättar jag om olika former av andeväsen, ljus, mörker och naturväsen. Andar som gått över och andar som är kvar i den fysiska världen Hur man skiljer på dessa andeväsen, hur de påverkar oss och hur man bör förhålla sig till dem. Föreläsningen är ca 2 timmar lång och hålls via Skype eller på plats i Kramfors. Givetvis finns tid till egna frågor och även hjälp från mediumet Peter Thorsell.

200 kr per person

Medial utecklingskurs

Att vara medial handlar inte bara om det mediala utan även om förståelse för hur andevärlden och andeväsen fungerar. Jag kommer att tillsammans med mediumet Peter Thorsell hjälpa dig med att utvecklas och hjälpa dig att hitta ditt unika sätt att arbeta medialt.

Kursen är fördelad på 10 träffar, 2 timmar per gång. Varje tillfälle består av en blandning av teori och praktiska övningar.

Detta är vad som kursen innehåller

 • Information om andevärlden:
 • Vad är andevärlden och hur är vi sammanlänkade med dem.
 • Vad är syftet med våra liv.
 • Vad händer efter att vi dör.
 • Vad är naturväsen, hur ser de ut, vad kan de hjälpa oss med och vad kan vi hjälpa dem med.
 • Gudar och olika andeväsen
 • Själsfränder och andra sammanlänkade själar
 • Ödet, ödesvägarna och meningen med livet
 • Övningar som öppnar upp sinnena så som syn, hörsel, känsla i det mediala
 • Seans: vad ska vi tänka på och hur går det till.
 • Privat sittning, vad ska vi tänka på och hur går det till.
 • Att få fram bra budskap.
 • Överföring av andar :
 • Vad ska vi tänka på att ta reda på innan vi för över andar och hur för vi över andar på bästa sätt. Du kommer om tillfälle finns få vara med och föra över en ande.
 • Reningar:
  Hur gör vi när vi tar bort dåliga energier och hur gör vi när vi lägger dit nya bra energier. Du kommer om tillfälle finns få vara med och rena.
 • Healing, hur fungerar healing och hur ger man det på bästa sätt

Målet med avslutad kurs är en bred förståelse för andevärlden och de olika andeväsen som omger oss. Hur man utvecklar sin mediala förmåga genom att stärka sitt samarbete med andevärlden. Att finna sin personliga mediala kraft och utveckla förmågan att använda den.

Anmälan sker via medialkraft@hotmail.com eller sms 076-228 96 78

Introduktionstillfället är gratis, vill du sedan fortsätta kursen så kostar det 2300 kronor inklusive moms. Avgiften kan också delas upp och då betalas 255 kr i förskott per gång.

Vid betalning av hela avgiften i förskott återbetalas den om man av sjukdom eller andra olyckliga omständigheter som förhindrar deltagande inträffar. Utom 400 kr som är anmälningsavgift. Läkarintyg eller annat giltigt intyg ska dock uppvisas.

Kontakta mig på:


Att vara medial handlar inte bara om att kunna prata med andar. Man behöver också förstå varför de vill prata med oss.

Då får budskapen riktig mening.


%d bloggare gillar detta: