Ödesvägen

Vilen väg är den rätta i livets snåriga skog?

Vad är ödet egentligen? Jo, ödet är det som ger allt levande meningen med sitt liv. Allt som har förmågan att styra över sitt eget liv har en själ och därmed också en helt individuell ödesväg att gå för att kunna utveckla sin själ. Varje liv är en gåva och möjlighet till att utveckla sin själ till att bli en aning starkare och visare. Detta innebär att ödet som vi alla har med oss består av både sånt som är enkelt för oss och sådant som är svårt för oss. 

Ibland möter vi situationer som helt klart känns uppstyrda och väl planerade. Ett möte med en annan person eller en händelse som ger oss en ny riktning på livet. När vi gett upp hoppet så plötsligt händer det, alla dessa saker som händer i våra liv som ibland får oss att undra om det inte finns något mer än bara slump. Slumpen i all ära men ibland är saker bara lite för bra för att vara sanna och ibland har man bara lite för mycket otur. Här gäller det att vara lyhörd för sin ödesväg och lyssna på vad som är det rätta.

Att gå sin ödesväg handlar inte om oändlig lycka, framgång och problemfritt liv. Det handlar istället om att ha mening med det liv man lever och allt man gör. Tyvärr så är det lätt att vardagens normer leder oss bort från vår ödesväg vilket lätt skapar en känsla av vilsenhet, att man förlorat meningen med sitt liv och längtar efter något annat än det man har nu.

Om du känner dig vilsen och undrar över vad som är just din ödesväg i detta liv så kan jag hjälpa dig att finna den.  Jag frågar då andevärlden om jag får hjälpa dig att finna din ödesväg. Det är helt och hållet andevärlden som bestämmer det! Ibland säger andevärlden nej av olika anledningar, tex att man redan går sin ödesväg eller att man är i en situation där man behöver reda upp annat först. Om man får ett ja så ska man vara beredd på att också kunna ta svaret från andevärlden. Ödesvägar handlar aldrig om pengar, karriär eller vart du ska slösa din tid på meningslös konsumtion, den säger inte heller något om dina kärleksrelationer eller vilka vänner du ska festa med på fredag.

Ödesvägen är den mening ditt liv var menat att ha innan du ens föddes. De är alltid meningsfulla i bemärkelsen att man föds med meningen att skapa en bättre värld, att man har en uppgift att hjälpa människor, djur, växter eller andevärlden på olika sätt. De har ofta en andlig inriktning och har också alltid till syfte att utmana dig på ett eller flera sätt.  Ju närmare man är sin ödesväg desto lättare blir det att känna igen sig i vägen och ju längre ifrån man är desto svårare blir det att känna igen sig i den.

Vill du få en ökad förståelse för meningen med ditt liv så erbjuder jag föreläsningar om ödet och meningen med livet. I samband med dem hjälper jag också personer att finna till sin ödesväg. Föreläsningar kostar 200 kr / person och jag håller dem både online via t ex Messenger eller Skype och på plats i Kramfors.

Vid intresse kontakta mig på volvansvag@hotmail.com eller via formuläret nedan.

.


	
%d bloggare gillar detta: