Naturväsen

Ser du trollet som tittar på dig när du går i hans skog?

Andevärlden är här och nu, just i denna stund och alltid omkring oss. Våra världar sitter ihop och fungerar likt parallella världar som ständigt påverkar varandra. Det vi gör i vår fysiska värld påverkar andevärlden lika mycket som oss själva och vise versa. Mellan dessa två världar lever naturväsendena. De är andeväsen som till viss del lever i andevärlden samtidigt som de är bundna till den fysiska världen och beroende av den för att kunna existera. 

Naturväsen har alltid varit en del av världen och en självklarhet fram till den tid vi lever i idag. Många har tyvärr glömt naturväsendenas existens och betraktar dem som sagor från en svunnen tid lämpliga att roa barn. Det är dock en stor tragedi att människor glömt bort och helt förlorat kontakten med dessa väsen. De är väldigt viktiga då de just är en länk mellan andevärlden och den fysiska världen.

Naturväsen är fulländade själar som lever sin sista existens för att föra över ljuset och kärlekens energi från andevärlden till den fysiska världen. Varje väsen har sin speciella uppgift i den fysiska världen för att skapa mer ljus. För att kunna göra det behöver de dock få ha den natur som de är beroende av i fred. Det här skapar stora problem då människor inte längre vet om deras existens eller bryr sig om vare sig andeväsen, djur eller växters rätt att få existera på sina egna villkor. 

Detta skapar lätt konflikter när människor i okunskap förstör naturväsens hem och därmed gör väsendena mycket arga. I värsta fall till och med dödar väsendena. Detta skapar negativa energier som får både människor och djur att må dåligt. Därför är det viktigt att få hjälp med att förstå den roll varje väsen har i vår värld och att få hjälp med att medla om konflikter uppstår. 

Jag har lärt mig av andevärlden hur man lever i harmoni med naturväsen, hjälper dem och får dem att må bra. Naturväsen ser mig därför som en vän och låter mig tala med dem även om de är riktigt olyckliga eller förbannade. 

Om du vill lära dig mer om vättar, troll, älvor, skogsfruar, tomtar och alla de andra väsen som du har omkring då så erbjuder jag både kurser där man får lära sig att se världen ur naturväsens perspektiv och hur man ska göra för att leva i harmoni med dem, men också ett personligt besök där vi tillsammans tittar på de väsen som bor hos just dig.

Olyckliga väsen kan liksom alla andeväsen påverka oss människor mycket negativt. Det är samtidigt svårt att direkt veta skillnaden på vem eller vad som orsakar den dåliga energin. Naturväsen går dock inte att få bort genom att föra över andar eller vanlig husrensning. Att använda medel för att helt stänga ute väsen är precis lika destruktivt som att göra naturväsendena arga. Det skapar negativa energier som gör platsen olämplig att bo på. Bästa lösningen är alltid att hitta problemet och hjälpa människor och naturväsen att komma överens.

Om du vill lära känna de väsen du har omkring dig eller misstänker att du har problem med väsen är du välkommen att kontakta mig så kan jag hjälpa dig. 

Pris för en föreläsning:  100 – 250 kr ( 100 kr via messenger/skype )

Pris för konsultation via sms eller messenger 200 kr / gång

Pris för hembesök: 600 kr + resekostnad

 

<span>%d</span> bloggare gillar detta: