Ett händelserikt år

År 2021 börjar närma sig sitt slut och med det också slutet på ett händelserikt år på många olika sätt och vis. Det har varit ett år med både possitiva händelser och ett par riktigt tunga och svåra händelser som alla påverkat mig till att på olika vis bli en annan person än vad jag var i början på detta år.

Livet är som alltid fyllt av överraskningar och man kan ju tycka att jag i egenskap av att vara just en völva borde ha lite mer stenhård koll på vad som ska ske i mitt liv. Men så är inte fallet… inte direkt i alla fall… andevärlden är mycket noga med att jag inte har några uppenbara fördelar av min förmåga att se och veta saker om ödesväven och andras ödestrådar. Min ödestråd visade sig vara fylld av saker som jag en längre tid haft på känn, men som jag aldrig hade vågat föreställa mig skulle kunna ske… i alla fall inte detta år.

Tänk att man kan gå i flera år och känna att något inte riktigt är som det ska… att något borde vara annorlunda och sen när man väl kommer till den punkt där man nu verkligen står öga mot öga med problemet så blir det ändå lite av en chock. Inte så mycket för att det var en överraskning utan mera för att just den där känslan har blivit ett faktum som inte längre går att blunda för. Ett faktum som nu behöver tas itu med.

Ja, det här året har varit en riktig emotionell berg och dalbana där jag hoppas att jag nu kommit fram till målet och kan kliva av den här åkattraktionen och istället kliva in i någon annan. En kärlekstunnel eller ett lustigt hus skulle vara välkommet nu så jag kan vila nerverna ett tag framöver och koncentrera mig lite mer på arbetet.

För arbetet finns kvar och även där har jag klivit in i en helt annan roll. Detta var året då Peter och jag började med vår kursverksamhet. Jag har haft hand om den teoretiska delen av vår mediala utvecklingskurs och det har varit ett otroligt spännande arbete. Det har varit lite pirrigt att prata inför andra människor, men samtidigt har det varit väldigt kul att kunna hjälpa personer förstå andevärlden och andeväsen på ett lite djupare plan.

Det är så kul när elever berättar om sina erfarenheter och hur de har haft hjälp av det vi lärt dem och hur det också många gånger har förändrat deras liv. De har fått en ny syn på olika andeväsen och de har fått en större bild av sin egen roll och plats i livet de lever. Nästa år kommer därför Peter och jag att förutom den grundläggande kursen i medial utveckling också starta en fortsättningskurs som då blir med fördjupad kunskap om bland annat själen och andevärlden samt med större krav på den mediala prestationen.

Jag har också provat att jobba med personlig vägledning som en fortsättning på den mediala utvecklingskursen. Här har det handlat om att få den personliga kontakten med andevärlden och att vidareutveckla och fördjupa den kontakten så att det blir lättare att fortsätta med det mediala arbetet på egen hand. Här har det varit riktigt häftigt att se hur en person utvecklas från att inte se och höra speciellt mycket alls, till att ha en riktigt fin och välfungerande kontakt med andevärlden.

En sak som jag arbetat mycket med vid sidan om är också drömtydning. Jag har i många år arbetat med att lära mig knäcka koderna och symbolerna i drömmar och nu har jag kommit till den punkt där jag börjat skriva ned allt till en bok. Boken kommer förhoppningsvist vara klar nu till våren och med det så kommer jag att börja hålla kurser i just drömmar och drömtydning.

Drömmar är dock ett svårt arbete att ta sig an då det finns många detaljer att ta hänsyn till. Men jag hoppas ändå att kursen och boken kommer att hjälpa många att kunna komma i närmare kontakt med andevärlden och deras språk. Drömmar är ett väldigt enkelt sätt att lära sig mer om sig själv och att få små hintar och vägledningar om hur man ska ta sig nära framstående händelser.

Det här har också varit året då min mamma lämnade det fysiska livet och gick över till den andra sidan och strax efteråt så lämnade min pappa tillvaron på den andra sidan för att åter få ett fysiskt liv. Det var båda händelser som berört mig på olika sätt. Jag hade gruvat mig en aning över att behöva träffa på min mamma igen, då vår relation haverarat för ett par år sedan. Allt har dock gått bra och vi kunde äntligen tala ut om våra problem. Nu är allt bra mellan oss igen. Min pappa kan jag dock sakna ibland, men det är väl också en del av livets lärdom. Inget varar för evigt, allt har ett slut och i detta fall ett slut som innebär nya möjligheter för min pappas själ att denna gång göra rätt val. Önskar honom verkligen all lycka till.

Dessa händelser har dock samtidigt gett mig en starkare trygghet och lugn inför att själv en dag behöva gå över till den andra sidan. Även om jag här och nu på inget vis skulle vara redo för någon sådan resa så vet jag att när den dagen kommer så kommer allt att bli bra. Det spelar ingen roll vad man tror eller inte tror på i livet för när man kommer över till den andra sidan så möts vi alla av samma kärleksfulla välkommnande och blir omhändertagna.

Snart är det dags för 2022 och jag måste säga att jag nog aldrig sett så fram emot ett nytt år som detta år. Så många frågor som förhoppningsvist får ett svar nästa år, förhoppningsvist ett nytt liv med flera kurser och nya möten med människor som jag aldrig trott att jag skulle få chansen att möta.

Nytt år – ny människa – nya chanser – nya lärdomar – nytt liv

I natt drömde jag att jag skulle klä på min dotter för att hon skulle ut i snön och leka, men jag hittade inte hennes mössa. Hon kom dock fram till mig och visade att hon redan hade mössan på.

En dröm som berättade att mitt nya liv är redo, även om jag själv inte riktigt förstått att så är fallet.

Jösses vad detta ska bli spännande!!!!

Önskar dig ett gott nytt år och hoppas att ditt 2022 också blir många chanser till nya möjligheter i livet!

Kram

Rosemarie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: