Hoppsan….

Jag råkade radera hela min hemsida…. men inget ont som inte för med sig något gott.

Ja, alltså helt ärligt så var jag så less det förra webbhotellet för det gick inte ens att skriva ett blogginlägg utan att behöva kontakta supporten. Men när jag bestämde mig för att byta webbhotell så bara råkade hela hemsidan raderas och det var bara att kavla upp ärmarna och göra en ny.

Ja, helt ärligt så var det inte så dåligt för jag gillar den här nya hemsidan bättre och framför allt: det går att lägga upp bilder!!!! Tänk att man kan bli så glad för så lite.

Det är lite nytt upplägg här på nya sidan. Nu kommer jag kontinuerligt lägga upp mina handgjorda skapelser under fliken hantverk. Ödesvägar spår jag som vanligt. En nyhet är dock att jag kommer erbjuda hjälp med naturväsen. Både i form av att lära ut om naturväsen i verkligheten och även erbjuda hjälp med att lösa problem som kan uppstå om man förstör för naturväsen.

Jag jobbar mer och mer med energier och laddar allt jag skapar med olika energier för att tex skapa skydd eller ge mer energi där det saknas. Mer om detta kommer att komma i början på nästa år då mycket nytt kommer att skapas.

I väntan på att vaccin ska komma mot covid-19 så ligger alla mina föreläsningar om ödesvägar nere, liksom mycket av det mesta jag tänkt göra, men har du frågor eller funderingar kring ödet eller andevärlden så är det bara att kontakta mig så hjälper jag med svar.

Jag har provat att hålla två föreläsningar via skype, vilket har varit otroligt kul och lärorikt. Det är alltid lika kul att se människor känna igen sig i det jag säger och hur glada de blir när de får svar på sina frågor om ödet, andevärlden och meningen med livet. Vem vet… det kanske blir fler föreläsningar via skype. 🙂

Tack för att du tittade förbi… och välkommen åter för nu kommer det att hända saker här.

Kram

Rosemarie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: