Ödesvägar

Vad är en ödesväg för något egentligen? 
Den är meningen med ditt liv, som du valde långt innan du föddes. Ödesvägen är INTE vad du kommer att göra, utan vad du borde göra med ditt liv för att leva ett liv fylld av kärlek, gemenskap och meningsfullhet.
Ödesvägar är också en utmaning som ska få dig att utvecklas till en starkare själ och göra att du kommer ytterligare ett steg närmare fulländningen och därmed lämna återfödandets cirkel. 
Ödesvägarna har alltid varit viktiga för människors liv, men i det moderna samhället i Sverige blir det allt svårare att utan hjälp hitta sin ödesväg. Samhället leder bort från den i jakten på pengar och status. 
Genom att återfå vetskap om varför just du föddes och vad som är meningen med ditt liv kan du återta kontrollen över ditt liv och ge dig själv meningfullhet.

Völvans roll

Jag blev väckt av andevärlden för att återuppta det gamla yrket völva. Det är helt och hållet de som har lärt upp mig om allt jag vet. Min gåva är att kunna fråga andevärlden om människor ödesvägar och att använda denna gåva till att skapa en bättre värld. Att ge en ödesväg är inget jag får ta betalt eller ta emot gåvor för. 
Alla jag gett en ödesväg till har dock fått funderingar och till och med haft svårt att förstå den. Därför håller jag föreläsningar för dem som  vill veta mer om meningen med ödesvägen och andevärlden. Man behöver inte delta på någon föreläsning för att kunna gå sin ödesväg. Det är dock väldigt nyttigt att få mer kunskap om hur andevärlden fungerar och viken roll och betydelse ödesvägen har inte bara för dig själv utan för dina medmänniskor och hela världen.

Ödesvägarna är nämligen lösningen på alla problem vi idag har i vårt samhälle, samtidigt som många kan känna att ödesvägen är en svår utmaning och tveka inför att välja gå den.

Hur gör jag?

Det jag behöver är ditt namn och ett foto på dig sedan frågar jag andevärlden om jag behöver spå din ödesväg. Får jag ett ja så går jag vidare med att fråga hur. Det finns tre olika sätt att göra det på: att fråga direkt, att använda mina tarotkort eller fråga med mina spårunor. Vilken metod som behövs för att få fram just din ödesväg spelar ingen roll för svaret. Skillnaden handlar om hur komplex ödesväg man har. Vissa har en enkel väg som kan beskrivas med ett par meningar och andra har detaljrika vägar med många punkter. Skillnaden beror dels på vilken ödesväg man valt till detta liv, men hänger också lite ihop med om man har en ung eller gammal själ.
Om du får ett nej, så kan det bero på lite olika orsaker. Dels kan det vara så att andevärlden anser att du har förmågan att finna den helt på egen hand. Dels kan det också bero på att den väg du går på nu fungerar bäst för dig i detta liv, du kanske redan går din ödesväg. 

När du får din ödesväg så kan det kännas på lite olika sätt. Vissa känner igen sig helt i den och längtar efter att äntligen få sätta igång. De har då fått svar på varför de dragits till att göra vissa saker.
Andra känner inte alls igen sig och har svårt att förstå varför de ska göra något sådant. Det handlar helt om hur nära man är sin ödesväg. Är man långt ifrån så känns ödesvägen främmande och man får svårt att se sig själv i den. 
Vi har alla den fria viljan att välja våra egna liv, men för att i slutet av livet kunna känna att du verkligen gjorde det bästa av ditt liv kan det ändå vara värt att titta på vad som verkligen är viktigt för dig och våga satsa på det. Om du tappat kompassen för vad som är viktigt i ditt liv så är ödesvägen en karta att ta sikte på och få hjälp av för att hitta rätt igen.
Ödensvägen skapades av dig själv med kärlek och är därmed aldrig ett tvång, du ska gå den av fri vilja.